Jong Makeblijde

Jong Makeblijde, het kleine zusje van Makeblijde werd in 1995 opgericht. Intussen is Jong Makeblijde uitgegroeid tot een dynamische groep jongeren tussen 7 en 17 jaar.

Wij streven naar een gevarieerd repertoire: uiteenlopende stijlen en talen, en zowel eenstemmige als meerstemmige liederen. Uiteraard wordt ook aandacht gegeven aan een goede stemtechniek, koorklank, lichaamshouding en uitstraling zodat we samen heerlijk muziek kunnen maken en daar heel veel plezier aan beleven!


PRAKTISCH

Repetities: Elke vrijdagavond

17u00 - 18u15: -12 & +12 jarigen
18u15 - 19u00: +12 jarigen

Waar: Turnzaal De Zonnewijzer, Zele

Leeftijd: 7 - 18 jarigen

Inschrijving: Gratis


ZING JE MEE?

Laat hieronder een bericht achter en we contacteren jou zo snel mogelijk terug.

Dirigent - Sofie D'haese

Sofie begon haar muzikale carrière op 8-jarige leeftijd bij het kinderkoor Makeblijde. Al snel bleek dat zingen haar passie was, en dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven. Ze is nog steeds een van de sopranen van dameskoor Makeblijde.

Naast haar eigen zangcarrière gaf Sofie enkele jaren muziekinitiatie en notenleer aan jonge muzikanten in spé. Ze volgde ook cursussen koordirectie en stemvorming, met een specialisatie in kinderkoren.

Sinds 2009 is Sofie dirigent van het kinderkoor Makeblijde. Ze inspireert jonge koorleden en bereidt tieners voor op een overstap naar dameskoor Makeblijde.